۰

خیز بنیانگذار SoftBank برای ساخت تراشه AI و رقابت با انویدیا

خیز بنیانگذار SoftBank برای ساخت تراشه AI و رقابت با انویدیا
بازدید 30
مدت زمان خواندن نوشته : 2 دقیقه


شرکت مدیریت سرمایه‌گذاری SoftBank که به عنوان یکی از بزرگ‌ترین هلدینگ‌های سرمایه‌گذاری ژاپن شناخته می‌شود، قصد ورود به دنیای تراشه‌های هوش مصنوعی و رقابت با Nvidia را دارد. در این راستا قرار است نزدیک به یک سوم سرمایه 100 میلیارد دلاری این شرکت به این پروژه با نام Project Izanagi اختصاص یابد.

به نقل از منابع نزدیک به گروه SoftBank، ماسایوشی سون (Masayoshi Son)، بنیان‌گذار این مجموعه، قصد دارد با جمع‌آوری 100 میلیارد دلار سرمایه پروژه‌ای به نام Project Izanagi را آغاز کرده به حوزه تولید تراشه‌های هوش مصنوعی وارد شود.

SoftBank با ساخت تراشه AI به رقابت با انویدیا می‌پردازد

اصلی‌ترین هدف وی رقابت با غول این صنعت یعنی انویدیا بوده و در کنار آن نیز به ایجاد ابتکار عمل در زمینه توسعه هوش مصنوعی عمومی (AGI) کمک خواهد کرد تا آینده‌ای شکل بگیرد که در آن ماشین از انسان پیشی گرفته است.

این پروژه به نوعی متمم هلدینگ Arm در SoftBank است که در زمینه طراحی معماری پردازنده فعالیت دارد. البته در حال حاضر مشخص نیست که آیا پردازنده‌های هوش مصنوعی طراحی شده در پروژه Project Izanagi با تکیه بر فناوری‌هایی همچون معماری مجموعه دستورالعمل‌ها (ISA که توسط Arm توسعه یافته) تولید خواهد شد یا خیر.

رقابتی دشوار با قدرتمندترین شرکت در زمینه تراشه AI

ساخت شرکتی که بتواند با انویدیا رقابت کند، قطعاً دشوار و چالش‌برانگیز است. این غول دنیای کامپیوتر نه‌تنها تعداد قابل توجهی مهندس سخت‌افزار با استعداد و تجهیزات بسیار پیشرفته را در اختیار دارد، بلکه پشته نرم‌افزاری CUDA آن را می‌توان در همه‌جا دید. بنابراین، رقابت با چیزی که بیش از 16 سال در مسیر تکامل قرار داشته، بدون شک دشوار است.

SoftBank با ساخت تراشه AI به رقابت با انویدیا می‌پردازد

در گزارش‌های مرتبط با این مسئله آمده است:

هوش مصنوعی عمومی یا AGI همان چیزی است که هر متخصص فعال در زمینه AI به دنبال آن است. اما وقتی از آن‌ها در رابطه با تعریف دقیق، میزان، زمان، قدرت محاسباتی و میزان هوشمندی این فناوری نسبت به هوش انسانی سؤال پرسیده شود، اکثر آن‌ها پاسخی ندارند. ما بر این باور هستیم که AGI تا 10 دیگر به واقعیت تبدیل خواهد شد.

در نهایت باید به این نکته اشاره کرد که گروه SoftBank در حال حاضر بالغ بر 41 میلیارد دلار سرمایه در اختیار داشته و بنیانگذار آن قصد دارد معادل 30 میلیارد دلار آن را به پروژه Project Izanagi اختصاص دهد. 70 میلیارد دلار باقی مانده نیز احتمالاً از موسسات فعال در خاورمیانه تامین خواهد شد، چرا که کشورهای منطقه به ویژه امارات در حال سرمایه‌گذاری هنگفت در فناوری نوظهور AI هستند.



منبع

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیشتر بخوانید